Search for posts by gexista

Search found 4 matches:

gexista
Admin

-, male

Trading Metoda (gexista)

from gexista on 11/05/2014 12:02 AM

Moje trading metode vpisujem sproti pod zavihkom NOVICE.
Če koga interesira pisat o svojih izkušnjah in trading metodah na strani me lahko kontaktira. Tukaj pa dejte malo pokomentirat moje metode, kako se vam zdijo, vam je katera prišla prav? Kakšna so vaša mnenja?  

Reply

gexista
Admin

-, male

Re: Prijave

from gexista on 11/04/2014 10:27 PM

PSN: Gexista
Facebook: https://www.facebook.com/Gexista
Ime Ekipe: NK Portoroz
Logo: Newcastle United
Ekipca: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=kPiXquxxnLx30:ps3

Trenutno v drugi FUT diviziji, igram z italijansko ekipo. Bil že v prvi diviziji pa nesrečno izpadel. Zadnja odigrana sezona končana z 17 točkami v drugi diviziji in tako zmanjkala ena točka za napredovanje. Najboljši igralec je po mojem mnenju Arturo Vidal, osebno pa zelo rad igram z Biabianijem in njegovimi hitrimi potezami. Trenutno si polnimo blagajno in šparamo za nakup zadnjih željenih nogometašev italijanske serie A (Cuadrado, pogba, abate,..)

Reply

admin
Admin

-, male

Prijave

from admin on 11/04/2014 08:13 PM

Prosimo da delite naslednje informacije ob prijavi v ligo:

- PSN Username uporabnika
- Kontaktni naslov uporabnika (Facebook, mail, skype,..)
- Ime Ekipe
- Logo, katerega ste ekipi dodelili v ultimate teamu
- Kratek opis kluba (Trenutna divizija, najvišji dosežki, top igralci,..)
- Po želji lahko tudi delite trenutno top ekipo!

Prostih mest je 10, prijave bomo pustili odprte do ponedeljka 10.11.14. Prijavi se vas lahko več kot deset! Administratorji bomo izbrali 10 najbolj primernih oseb, ki bodo sodelovale v ultimate team ligi. Prosim da dodate uporabnika z PSNjem: gexista, saj bo on na podlagi vaših FUT podatkov ocenil ali ste primerni za sodelovanje v ligi, veliko tudi pomaga to da delite vašo ekipo, saj bomo tako tudi ocenli vašo resnost in naklonjenost UT funkciji.

Reply Edited on 11/04/2014 10:07 PM.

admin
Admin

-, male

Pripombe, pohvale in predlogi

from admin on 11/04/2014 07:48 PM

Tukaj lahko napišete vaše pripombe, pohvale in predloge glede našega zastavljenega projekta.

Reply

« Back to previous page